• Mindegyik budapesti városnézés maradandó élmény. Méltán híres fővárosunk Budapest, ami Magyarország kereskedelmi és kulturális központja is, remek fekvéséből adódóan vonza a látogatókat. Szinte mindegyik limuzinos program része a budapesti városnézés. Akár magyar akár külföldi a vendég, a budapesti városnézés nem maradhat ki a programból. Limuzinos utazás során felkeressük a nevezetességeket és szép látványos helyeken haladunk el. A limuzinos program a budapesti városnézéssel lesz teljes.

   

  Budapesti városnézés limuzinnal

   
  Álmunkban sem gondoltuk volna hogy lesz életünkben egy ilyen pillanat, hogy limuzinnal fogjuk körbejárni a várost. Ezt is megéltük. Csak ültünk és bámultunk. Nem gondoltam volna, hogy egy más szemszögből nézve, ennyire meghatározóan más. Na igen, egy budapesti városnézés limuzinnal az igazi. Teljesen felforgatta mindenki életét, így a miénket is. A limuzinok közül olyat választottunk, ami megfelel az elvárásainknak. Tetőablakos limuzinban utaztunk, és jól döntöttünk. A limuzinos utazás egy nagy buli. Már értem miért jobb utazási forma, és hogy miért rendelnek buliba, reptéri transzferhez, lánybúcsúra és esküvőre is. Egy minőségi limuzinos program, legyen az városnézés, vagy bármilyen alkalom, maradandó élményt nyújt.
   

   Limuzinnal a belvárosban

   
  Budapest belvárosa magával ragad, és elbűvöl mindenkit. Annyira más. Egyedülálló, semmihez nem fogható atmoszféra járja át. A limuzinos budapesti városnézés program, és az összes party olyan útvonalon halad, hogy a budapesti városnézés a legtöbb élményt nyújtsa. Meg lehet állni a főbb nevezetességeknél, és a limuzin, és Budapest nevezetességei előtt remek képek készülhetnek. Nincs még egy ilyen belváros a világon mint a miénk. Mint egy kis ékszerdoboz, a maga bájával és hangulatával. Próbálja ki, és fedezze fel, milyen egy limuzinos városnézés közben a tetőablakon kiállva élvezni az utazást.
   

  Budapesti városnézés party főváros

   

  Budapest valóban Magyarország központja. Talán túlságosan is ide, a fővárosba koncentrálódik minden. Igen, a buli is. 🙂 Budapest a party központja is. Party főváros. Fiatalok és a turisták nagy-nagy örömére. Akik kifejezetten nem csak a budapesti városnézés kedvéért, hanem bulizni is jönnek. Hiszen azon kívül hogy megkapnak mindent amit egy nagyváros nyújthat, különleges élményben lehet részük. Sétálhatnak a kivilágított Duna parton, bulizhatnak egy romkocsmában. Vagy bérelhetnek limuzint is. Így köthetik össze a két végletet.

   

  Az elmaradhatatlan budapesti városnézés

   

  Az elmaradhatatlan budapesti városnézés, ami minden limuzinos programba befűzhető. Nincs olyan limuzinbérlés ami ne érintené Budapest belvárosát. Vagy így vagy úgy, de a belvárosi szép helyek és a hidak a sláger. A kör által érintett:  a Várkert bazár / Lánc híd / Deák tér / Andrássy út / Hősök tere. Ez az a kör ami nélkül nincs is igazi limuzinozás. A két végállomáson lehet jó képeket készíteni, hiszen mindkét helyszín impozáns háttér. Így a képen egyszerre jelenik meg Budapest egyik legszebb építészeti remekműve, és a limuzin is. Pazar. Így lesz teljes minden limuzinos utazás.

  Budapest emberek nélkül-ilyen is volt

   

   2020.04. Tényleg csak egy-két ember van az utakon. A fotósok soha nem látott felvételek készülnek a kihalt üres utcákon. Számunkra ez furcsa és egyben rossz érzésekkel tölt el, hiszen minden értünk épült és működött ez idáig. Kicsit futurisztikus, talán egy kicsit félelmetes is amit készítettek szeretett fővárosunkról. Ahhoz szoktunk hozzá hogy Budapest egy pezsgő nagyváros, tele élettel és számtalan szórakozási lehetőséggel. Erre tessék, most itt egy budapesti városnézéses videó. Én jobban szeretem a pezsgő Budapestet, még ha a dugók néha meg is keserítik az életemet. Soha ne legyen ilyen….

   
   
  A limuzinos városnézés egy kihagyhatatlan élmény. Likeoljátok a facebook oldalt első kézből értesültök a hírekről.
   
  Budapest éjjel/nappal.