• Esküvő limuzinnal

  • Gratulálunk, ez a Ti nagy napotok! Talán nincs is annál csodálatosabb, amikor két szerelmes szív egymásra talál és örök hűséget fogad egymásnak. Ehhez az emlékezetes pillanathoz ideális esküvői autó egy igazi luxuslimuzin. Ebben valóban különlegesnek érezhetitek magatokat, a leánykikéréstől kezdve a szertartásokon át az étteremig. Sofőrjeink egyenruhában ajtót nyitnak, pezsgőt bontanak és mindent megtesznek azért, hogy a Ti napotok felejthetetlen legyen.

    Mindenki azt szeretné, ha a nagy nap tökéletesre sikerülne. Az előkészületek kapcsán egy sor teendő vár majd Rátok, de a zenekar, a helyszín és a menü kiválasztása mellett ne feledkezzetek el arról sem, hogy a limuzin bérlés esküvőre igazán különleges megoldásnak bizonyul. Segítségével felejthetetlenné tehetitek már azt az időtartamot is, amíg a lagzi helyszínére eljuttok. Készüljenek pazar képek a leánykérésnél, vagy a szertartástól az étteremig vezető úton, amikor már örök hűséget fogadva vágtok neki kettőtök életre szóló közös kalandjába!

    A limuzin bérlés esküvőre ma már nem számít luxusnak, inkább olyan elérhető különlegességnek, amellyel még színvonalasabbá varázsolhatjátok a nagy napot. Az elegancia, az egyediség, és a romantika semmihez sem fogható társítását kaphatjátok, ha úgy döntötök, hogy a luxusjárgány kínálta kényelmet választjátok. A limuzin esküvőre a legjobb választásnak bizonyul, hiszen amikor minden Rólatok szól, nem érdemes alább adni a luxusszínvonalnál és a limo kínálta egyediségnél! Nem utolsó sorban, hogy az ifjú pár a szülők és a tanúk így együtt utazhatnak, nagyban megkönnyítve ezzel a rendezvény lebonyolítását, az esküvő szervezését. Organza szalaggal díszítjük az autót, méghozzá olyan színben amilyenben kéred. Két óra bérlés felett a virágcsokor autódíszt ajándéka adjuk!

    Minőségi limuzin bérlés elérhető Budapesten és egész Magyarország területén.

    Érdeklődj bátran, segítünk megtervezni az esküvői limuzinos utazást!