• Akár limuzinnal akár egy különleges autóval utazna a nagy napon, Magyarországon bőséges a választék. Az esküvői autó kölcsönzés soha nem volt ennyire egyszerű és átlátható. A minőségi esküvői limuzinokból pedig kedvére válogathat Budapesten és az egész országban egyaránt.
   

  Esküvői autó kölcsönzés egyszerűen

  Cégünk rendkívül jól felszerelt és változatos jármű flottával áll a szolgálatodra. Az első és legfontosabb ami esküvői autó kölcsönzésekor számításba kell venni, hogy hány vendég fog benne utazni. Csak az ifjú pár? Esetleg a szülők, vagy éppen a koszorús lányok? Netán a tanúk, a fotós és videós is együtt szeretne utazni? Ha csak ketten akkor bármelyik esküvői autó megfelelő, de ha nem, akkor az esküvői limuzin a megfelelő választás. Ebben az esetben minden vendég együtt utazhat a kényelmes klimatizált beltérben. Menet közben pedig készülhetnek a jobbnál jobb pezsgős koccintós és romantikus képek. De ez csak egy a sok közül…
   

  Limuzin esküvői autó kölcsönzés

  A menyasszonyi autó bérlés soha nem volt ennyire egyszerű és elérhető luxus. Ma már Budapesten és környékén is bevett szokás limuzint kölcsönözni. A limuzin mint a luxus és az elegancia megtestesítője, magától értetődik, hogy mint esküvői autó is remek választás. Egyszerre előkelő, praktikus, kényelmes és szemet gyönyörködtető, ez az utazási forma. Ha még csak hezitálsz milyen esküvői autót kölcsönöznél, a vendégszám ismeretében válassz egy gyönyörű limuzin menyasszonyi autót, ami virággal és szalagokkal díszítve remek szolgálatot tesz a nagy napon.

  Esküvői autó kölcsönzés sofőrrel

  Az esküvői autó kölcsönzés természetesen csak sofőrrel az igazi. Ez limuzin kölcsönzésekor is így van. A sofőr ajtót nyit és hozzájárul az esküvő színvonalas lebonyolításához. Menet közben lesi a kérésed, kívánságod. Nagy segítség ez, hiszen nektek most egymásra kell koncentrálni. A limuzin esküvői autó már alapáron elérhető Budapesten. Viszont esküvői megrendelés esetén, mivel a program nemigen fér bele egy óra időtartamba, egyedi kedvezményes árat adunk a többi órára. Kezd el szervezni az esküvői programot még ma, és segítünk a helyes idő megválasztásában is. Hívj vagy küldj emailt, és minden részletre kiterjedő felvilágosítást adunk.