• Leánybúcsú limuzinnal

 • Leánybúcsú limuzinnal? Természetesen igen, hiszen a felejthetetlen leánybúcsú nélkülözhetetlen kelléke a limuzinos utazás. Ezen az estén, mielőtt elköteleznéd magad, te lehetsz a központban. Most mindenki veled ünnepel. Ez egy igazi buli, amikor barátnőid társaságában egy igazán trendi luxuslimuzinban suhanhattok keresztül a városon és a tetőablakon kiállva mindenkivel megoszthatod az örömhírt: “férjhez megyek”.

  Az esküvő és a házasságkötés minden nő életében olyan esemény, amely egyszeri és megismételhetetlen a maga nemében. Természetes, hogy szeretnéd a legjobb formádat hozni és a nagy napon a legszebb lenni. Mielőtt azonban elkezdenél diétázni, és a makulátlan bőr érdekében időben ágyba bújnál esténként, még előtted áll az az éjszaka, amelyre mindig emlékezni fogsz. A limuzin bérlés leánybúcsúra a lehető legjobb választás annak érdekében, hogy felejthetetlenné tedd a csajokkal töltött éjszakát. Guruljatok végig a belvároson, élvezzétek ki a közös program minden percét, és pezsgőt kortyolva emlékezzetek azokra az időkre, mikor még csak kerested az igazit!

  Limuzin leánybúcsúra

   

  A limuzin kölcsönzés leánybúcsúra többről szól, mint pusztán a szórakozóhely kényelmes megközelítéséről. A város esti fényeiben autókázva megélheted annak az örömét, hogy együtt vagy kedvenc barátnőiddel, és egy új, izgalmas életszakasznak nézel elébe. A limoban készült fotókat megoszthatod barátaiddal, ráadásul exkluzív képek készítésére is lehetőség nyílik a kivilágított város fényeiben. Nagy tapasztalatunk van leánybúcsúk lebonyolításában. Profi egyenruhás sofőrjeink mindent meg is tesznek azért, hogy ez az este tökéletes legyen. A bőr kanapén pezsgőt kortyolgatva átélheted milyen is az igazi luxus érzése, milyen amikor központi helyet foglalsz el és mindenki rád figyel.

  Leánybúcsú limuzinnal és extra üveg pezsgővel! Plusz egy üveg pezsgővel járulunk hozzá a felejthetetlen limuzinos utazásotokhoz, még egy órás bérlés esetén is! Vendégeink VIP vendégeknek számítanak, ezért ha a mi limuzinjainkkal érkeztek Magyarország legnagyobb szórakozó helyére a LIGET klub-ba vagy a Morrison’s 2-be, a belépés ingyenes, plusz egy-egy welcome shot-ot kaptok ajándékba.

  Minőségi limuzin bérlés elérhető Budapesten és egész Magyarország területén.

  Érdeklődj bátran, segítünk megtervezni a lánybúcsús limuzinos utazást!