• A lánybúcsú minden nő életében egy egyszeri és megismételhetetlen buli. Ez az a nap mikor a barátnőkkel együtt még mindent szabad, utoljára. Buli minden mennyiségben, és jöhetnek a lánybúcsús feladatok is. Lássuk, milyen ötletek a legnépszerűbbek.

  Lánybúcsús feladatok a csajokkal

  A lánybúcsút hosszú szervezés előzi meg. Nem csak azért hogy mindenkinek megfeleljen az időpont, hanem azért is hogy le lehessen foglalni a programot. Ez a buli valóban egyszeri és megismételhetetlen. Így mindenki azt szeretné hogy minden az ifjú aráról szóljon, és hogy ne felejtse el ezt a napot amíg él. De lássuk sorban az elintézendő alap dolgokat.

  Rózsaszín egyen póló felirattal, így kétség sem fér hozzá hogy lánybúcsú van folyamatban. Bár merre is fog járni a hölgykoszorú, abban biztosak lehetnek, hogy lesz rajongó táborotok. Igen, a pasik minden helyzetben meg fognak találni. A menyasszonyra természetesen felkerül a tiara és a szalag. Az utóbbi felirattal, ami fenn hirdeti: “férjhez megyek”. A lánybúcsús feladatok kellékeinek a beszerzése, úgymint lánybúcsús emlékkönyv, amibe mindenki írhat jókívánságot. A fehér póló, amire aláírásokat gyűjtünk a pasiktól. Petrezselyem és legújabban gumi óvszer, amit árulhat a menyasszony az este folyamán. Nyakba akasztható feles pohár, természetesen “férjhez megyek” felirattal, amiből egyszerre tudnak pálinkázni a hölgyek. Apró kiegészítők aminek a tárháza végtelen, de feliratos legyen vagy minimum rózsaszín. Így már elindulhatnak a csajok az éjszakába megvalósítani a tervüket, a felejthetetlen estét.

  Lánybúcsús feladatok a limuzinban

  Vajon mi koronázhatja meg a lánybúcsút, hogy valóban felejthetetlen legyen az este?  Természetesen a limuzin bérlés, a lánybúcsús limuzinos utazás. Legyen szó bármilyen party ház bérlésről ahol folytatódik a buli, szabaduló szobáról vagy bármilyen programról, az est fénypontja mikor megérkezik a limuzin. Ekkor aztán tetőfokára hág a buli. A hölgyek kényelmesen helyet foglalnak a limoban, a sofőr nyitja a pezsgőt, és kezdődhet az 5 csillagos utazás. A hölgyek ekkor szakítanak pár percet arra, hogy a menyasszony hangosan felolvassa az előre megírt fogadalmát, és a végén a “férj ismereti” tesztet. Ami természetesen viccesen lett megfogalmazva, és a kérdések is vicces formában lettek feltéve. Ha a menyasszony ront egyet, innia kell. 🙂 Ez alap.

  Lánybúcsús feladatok a limuzinnal menet közben

  Akár nappal akár esti órákban, ez a legfeltűnőbb párosítás. Egy menő limuzinban egyen ruhában öltözött szórakozó hölgyek. Nincs az a pasi aki ne köszönne oda, vagy az a legénybúcsús brigád aki ne üdvözölné a hölgyeket. Még a járó kelő emberek az utcán is erre figyelnek fel a legjobban. Egyszerűen pasi mágnes. 🙂

  Ezért van az, hogy ha ilyenkor megállnak fotózni, lehet aláírást gyűjteni a pólóra, és persze árulni is. A pasik nem sajnálják ilyenkor a pénzt, vásárolnak mindent amit a hölgyek árulnak. Volt rá példa, hogy olyan ügyesen, hogy több órás limuzinos utazást kértek pluszban, mert annyi pénz összegyűlt a belvárosban a petrezselyem árulásból. Utólag megkérdezve a csajokat egyöntetűen azt fogják válaszolni, hogy a luxus autó bérlése volt a legjobb ami történhetett az este folyamán.

  Persze a buli a limuzinos utazás után is folytatódik. A sofőr úgy tervezi meg az útvonalat, hogy a bérlési idő eltelte után a kért címre érkezzenek meg. Így a hölgyeknek ezzel nem kell foglalkozniuk, hallgathatják kedvenc zenéjüket, sikíthatnak a tetőablakon kiállva, pezsgőzhetnek, szórakozhatnak és élvezhetik a buli minden pillanatát, ahogyan az elején megtervezték.