• Limuzin bérlés árak

 • Chrysler 300 C limuzin  9+1 személyes arany

  1 óra 1.5 óra 2 óra további órák
  39 900 Ft 55 000 Ft 70 000 Ft 25 000 Ft

  Lincoln Town Car limuzin 8+1 személyes fehér

  1 óra 1.5 óra 2 óra további órák
  34 900 Ft 40 000 Ft 50 000 Ft 20 000 Ft

  Lincoln Navigator limuzin 14+1 személyes fehér

  1 óra 1.5 óra 2 óra további órák
  65 000 Ft 80 000 Ft 95 000 Ft 30 000 Ft

  Minden rendelés mellé egy üveg pezsgő és a fotózás ajándék! Vendégeinknek ingyenes belépők a Morrison’s 2 klubba!

  Limuzin bérlés árak Budapest területén belül érvényesek. Limuzint bérelni rendkívül egyszerű. A foglalást leadhatod telefonon és e-mailban egyaránt. Rendeléskor egyeztetünk a pontos programról, pontos indulási időről és az útvonalról is. Mindig az előzetesen megbeszélt program után kell fizetned a bérlés díját, akár egy órás akár nagyobb megrendelés esetén. Te döntöd el honnan szeretnél indulni és azt is hová szeretnél eljutni a limuzinnal. Természetesen a limuzin bérlés Budapesten kívül is lehetséges. Hívj, vagy kérj ajánlatot online!

  Ajándékozz limuzinos utalványt!

  Limuzinos utazást adnál ajándékba születésnapját ünneplő barátodnak, családtagodnak, kollégádnak? Esetleg nászajándéknak szánod esküvőre? Hívj bizalommal! A limuzin bérlés árak és a program ismeretében, segítünk kikalkulálni a megfelelő bérlési időt, és névre szólóan küldjük az utalványt.

  Limuzin bérlési feltételek

  A megrendelő felelősséggel tartozik az autó épségéért és rendeltetésszerű használatáért, erről köteles tájékoztatni utastársait, vendégeit is! A megrendelő az autóban keletkező kárt a sofőrnek köteles megtéríteni. Bármilyen rendbontás vagy nem megfelelő használat esetén a sofőr megszakíthatja az utazást. Eljárást kezdeményezhet! Ebben az esetben nincs mód a díj visszafizetésére! A megrendelő a foglalással egyidejűleg, elfogadja Önmagára nézve az Általános szerződési feltételeket.

  Fizetés / Lemondás

  Az igényelt szolgáltatás teljes díja a helyszínen a szolgáltatás megkezdése előtt előre fizetendő! Az óradíjat csak a limuzin megérkezésétől számoljuk! Mint megrendelő tudomásul veszem, hogy előleg fizetése esetén, a megrendelés lemondásakor vagy módosításakor a bérleti díj 20%-a, valamint az esemény hetében történő lemondása esetén a bérleti díj 40%-a vissza nem térítendő! Az utazás napján történő lemondás esetén, a megrendelő teljes bérlési díjat köteles megfizetni!