• Limuzin bérlés Budapesten

 • Képzeld csak el, mikor a luxus limuzin bőr kanapéján pezsgőt kortyolgatva szeled át a várost. Mindeközben a kívülállóknak vagy a járó kelő embereknek fogalmuk sincs mekkora party van a limuzinban. Csak akkor láthatnak ha lehúzod a sötétített ablakot, vagy kiállsz a tetőablakba. Az emberek csak nézik hogy ki ülhet ebben a menő limoban.

  Limuzin bérlés Budapesten

  Limuzinunk remek választás esküvőreleánybúcsúra, születésnapra, névnapra, partyhoz, városnézéshez, reptéri transzferhez, meglepetésnek vagy egyszerűen csak mert megérdemled a luxust. Limuzin bérlés szolgáltatásunkat Budapesten a legújabb limuzinokkal teljesítjük. Vendégeink a különleges események, vagy a party hangulat fokozásáért fordulnak hozzánk limuzin bérlés vagy limuzin kölcsönzésért. Egyedülálló limuzinjainkkal tovább emeljük a party hangulatát, és nem utolsó sorban megkönnyítheti a vendégek szállítását is egy-egy rendezvény vagy buli alkalmával. Minőségi  limuzinokkal az év minden napján állunk megrendelőink szolgálatára Budapesten, és egész Magyarország területén.

  Végre itt a hétvége, és másra sem vágysz mint egy fergeteges bulira? Gondoltál már rá, hogy a szórakozóhelyre történő utazás minden pillanatát felejthetetlenné varázsolhatnád? Kápráztasd el barátaid egy menő járgánnyal, ahol vagány fotókat készíthettek, bejárhatjátok a fővárost az éjszakai fények minden csodáját megélve, és a bulit a tetőablakon kiállva indíthatjátok.

  A limuzin bérlés Budapesten egyre népszerűbb, de mindig különleges élményként áll rendelkezésetekre.

  Limuzint rendelni egyszerűen, akár email-ban, akár az ajánlatkérő kitöltésével, de természetesen telefonon is tudsz. Limuzinunk a megbeszélt címre mindig pontosan érkezik. Profi sofőrjeink a vendégek igényei szerint tervezik meg az útvonalat, kérésre megállási és fényképezési pontokat útba ejtve. Továbbá alkalomhoz illően öltözve egyen ruhában ajtót nyitnak, pezsgőt bontanak, figyelnek a részletekre, és mindent megtesznek azért, hogy a legnagyobb kényelemben és luxusban utazz.

  Budapest területén belül ingyenes a kiállás és minden rendeléshez jár egy üveg ajándék minőségi pezsgő. Budapesten kívül személyre szabott program díjak érvényesek. Rendelj limuzint és éld át ezt a varázslatos élményt! Valósítsd meg álmaid, utazz tetőablakos limoban mint egy sztár! Ha a mi limuzinjainkkal érkeztek Budapest egyik legjobb szórakozóhelyére a Morrison’s 2-be, a belépés ingyenes.

  Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj árajánlatot vagy hívj minket a hét bármely napján, hogy limuzinunk a szolgálatodra állhasson! Like-olj minket a facebook-on, hogy első kézből értesülj híreinkről!