• Luxus limuzinok rendelkezésre állnak esküvőre, évfordulókra, bulira vagy bármilyen neves alkalomból Pest megye számos településén. A limuzin bérlés Szentendre területén is elérhető,  a PLS partylimuzin jóvoltából.

  Limuzin bérlés Szentendre

  Limuzinos szolgáltatásunk az egész országban elérhető, mégis inkább Budapest és a környező települések azok ahová kérik autóinkat. A festők városa sem kivétel ez alól. Többféle program és útvonal közül választhatnak vendégeink, de van egy két olyan bérlés forma, amit lényegesebben többet vesznek igénybe Szentendre területén, és ebben a régióban. Legyen szó bármilyen partyról vagy bármilyen eseményről, szolgáltatásunk pontos és  minőségi. A limuzinok a legmodernebb autók, igényes kivitelezésben. A beltérben digitális multimédiás rendszerek, bőr kanapé, nagy bárpult, és hifi rendszer. Minden limuzin tetején van ablak, így menet közben a tetőablakon kiállva is élvezheti az utazást. A sofőrünk egyenruhában ajtót nyitnak Önnek, pezsgőt bontanak, és kérésre megtervezik az útvonalat is, így nyugodtan szórakozhatsz, a többi a mi feladatunk.

  Limuzin bérlés Szentendre – limuzin esküvőre

  A limuzinos esküvő, az egyik legnívósabb esemény amire minket rendelnek. Az esküvő az ember életében egyszeri és megismételhetetlen, ezért számít a minőség. Az esküvői program függvényében, és az utazó vendégek számának tekintetében választhat a limuzinok közül. Lincoln fehér színű és a Chrysler 300 c arany színű ami ideális esküvői autó. Az organza szalag díszítés a pezsgő és az ásványvíz is benne foglaltatik az árban. Ezen kívül három gyönyörű szép csokorból is választhat. Akár külső Duna parti, akár belső pezsgős fotózáshoz ideális háttér. Nem mellesleg együtt utazhat az ifjú pár, a tanúk és a szülők, és a fotós is.

  Partylimuzin bérlés Szentendréről a fővárosba

  Természetesen a mi feladatunk hogy a kedves vendég kéréseit teljesítsük mind útvonal kiválasztásban, mind az időpontok megválasztásában. Lánybúcsú, születésnap, évforduló vagy egy buli alkalmával inkább a budapesti éjszaka a végcél. Egy szentendrei címről indulva már a város felé vezető út is izgalmas, de egy kicsit hosszabb bérlési idővel számolva, a belvárosban is bulizhat. Megállhattok fotózni egy nevezetességnél, vagy kérhettek városnézést is. A  limuzin bérlési díjak tartalmaznak minden felmerülő költséget, és pezsgőt is a bárpultban, Budapesten. A szentendrei indulás plusz kilométer díjat tartalmaz, de hogy pontosan mennyit, az után elérhetőségünkön érdeklődhet. Ha valóan különleges élményre vágyik, mi segítünk megvalósítani elképzelését. Limuzin bérlés Szentendre területére is. Rendeld meg limuzinodat most!