• 10 nagyon egyszerű menyasszonyi autó díszítés otthon, amit bárki könnyedén megcsinálhat. A menyasszonyi autó díszítéséről, és a vendégek autóiról is sokszor megfeledkezünk, és csak a szervezés vége felé jut eszünkbe. Ezért gyors, egyszerű, és mindenki által elkészíthető praktikákat mutatunk be.

  Menyasszonyi autó díszítés otthon, 10 egyszerű tipp házilag elkészítve

  1.: Jól mutatnak a virágcsokrok a kilincsen és a tükrökön. 2.: Köthettek egy vagy akár több héliumos lufit az autóra, a prémium minőségű lufik bírják  a menetszelet is. 3.: Ha nem akarsz virágot köttetni, akár szálas vágott virágot is használhatsz. Egyszerűen celluxal rögzítheted például a motor ház tetőn, nagyobb felületeken, akár alakzatba is. 4.: A visszapillantó tüköre rakhatsz szalagokból készült csokrot, organzát. Ez a legegyszerűbb díszítés, de mégis mutatós. 5.: Klasszikus V alakú elrendezés, mikor középen egy csokor a motorháztetőn és a szalagokat a visszapillantó tükörre kötöd. 6.: Amikor mindenki a menyasszonyi autóra lesz figyelmes az, ha konzerv dobozokat kötsz az autó mögé. Ez igazán figyelem felkeltő. 7.: Az elmaradhatatlan organza szalag, ami lehet elől és a csomagtartón is, különböző elrendezésben. 8.: Rendszámtábla a nevetekkel, középen két szívecskével. Esetleg egy “just married” feliratú rendszám. 9.: Virágcsokor a motorház tetőn. Nagy méretű a mutatós. 10.: Végül a neveket tartalmazó mágnes matricák, amiket az autóra bárhol elhelyezhetsz.
  Ezeket tetszés szerint kombinálhatod az egyszerű konzervatív és a feltűnést keltő “mindent bele” stílusban is. Azt vedd figyelembe a díszítés során hogy milyen színű az autó, mi lesz az esküvő színe, és ennek megfelelően kombináld a díszítés színeit. Ezek filléres olcsó megoldások is lehetnek a menyasszonyi autó díszítésére, mégis kihagyhatatlan részlet. A dekorációs kellékek ahogy az esküvő különböző díszítésekor, itt sem maradhatnak el.

  Menyasszonyi autó díszítés otthon fillérekből összeállítva

  Igen, fillérekből. Bár az esküvő hallatán mindjárt arra gondolsz, hogy még ez is?! Akkor ez már nem fér bele? Sokat költöttünk? Tévedés. A kreativitás nem pénz, vagy legalábbis nem sok pénz kérdése. Dekoros boltban, rövidárú boltban méterre vásárolható anyagok kaphatóak nagyon olcsón. Organza, tüll, mindenféle selyem. Ebből különböző csokrokat, masnikat tudunk készíteni. Ez már jó alap tud lenni a menyasszonyi autó díszítésekor. A legegyszerűbb autódísz is rögtön esküvői hangulatot varázsol. Az így feldíszített autó remek háttér lesz fotózáskor, és jól mutat majd menet közben is.
  Fontos hogy figyelj oda a díszítés pontos rögzítésére is. Nincs annál bosszantóbb, ha az egész napi előkészület után a rosszul rögzített menyasszonyi díszek lerepülnek a kocsiról. Bár így sem lehet velük száguldozni, de egy átlag menetet bírjon ki.
  Nem utolsó sorban ne feledd, a menyasszonyi autó díszítést a PLS partylimuzin limuzinjaira ajándékba kapod rendeléskor.