• Oldtimer bérlés

   

  A különleges autók iránt mindig is nagy igény mutatkozott. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy gyűjtőként hódolj ennek a szenvedélynek, akkor sem kell lemondanod erről az autóról. Elég csak bérelned, hogy személyes kapcsolatba kerülj egy ilyen járgánnyal. Az oldtimer bérlés lehetőséget kínál arra, hogy testközelből fedezd fel a régi korok autóját, mely azonban ma is megállja helyét az utakon. Ez a különleges autó nem csak a gyártása éveiben, hanem a mai napig megtestesíti az Amerikai álmot. Az autó ami tükrözi a szabadság érzését, és egy különleges, semmihez nem fogható “feeling” lengi át. Olditmer bérlésekor az ember egy álmot valósít meg. Ha pedig esküvőre bérelnéd ki, biztos lehetsz benne, hogy életre szóló emléked fog maradni.

  Oldtimer bérlés esküvőre

   

  A tapasztalatok azt mutatják, hogy az oldtimer bérlés mellett legtöbben esküvő alkalmával teszik le a voksot. Az egyes programok helyszínének megközelítésére kiválóan alkalmas. Ez a  klasszikus autó 1963-ban gurult le a gyártósorról, és azóta is kiváló állapotban szolgálja a különlegességek kedvelőinek igényeit.

  A boldogító igen kimondásának napjába luxust és egyediséget csempészhetsz az oldtimer bérlés kínálta lehetőségekkel. Mindegy, hogy szikrázó napsütés, vagy esetleg szemerkélő eső kíséri végig a nagy napot, a Lincoln Continental Cabriolet motoros tetővel ellátott, így minden időjárási viszony közepette a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja az ifjú párnak. A metálkék gyári fényezés, az amerikai életérzést visszaadó megjelenés és a kétségkívül luxusszínvonalat képviselő külső a legjobb választásnak bizonyul akkor, ha esküvői autó bérlés irány érdeklődsz.

  Az oldtimer bérlés akár ajándékba is kitűnő döntés, mellyel meglepheted a párt még az esküvő előtt. Varázsold különlegessé a nagy napot a régi korokat idéző autóval, melynek köszönhetően kedveseddel valóban úgy érezhetitek majd, egy álom látszik azon a napon megvalósulni. Ha autóinkat esküvőre bérli, kedvezményekben is részesülhet. Sőt, az önmagában is feltűnő autó, pluszban egyedi díszítést kap. Hívj minket a hét bármely napján. Hívj, vagy kérj ajánlatot online és segítünk megvalósítani elképzelésed.