• A különleges autók iránt mindig is nagy igény mutatkozott. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy gyűjtőként hódolj ennek a szenvedélynek, akkor sem kell lemondanod arról, hogy egyszer személyes kapcsolatba kerülj egy ilyen járgánnyal. Az oldtimer bérlés lehetőséget kínál arra, hogy testközelből fedezd fel a régi korok autóját, mely azonban ma is megállja helyét az utakon.

    A tapasztalatok azt mutatják, hogy az oldtimer bérlés mellett legtöbben esküvő alkalmával teszik le a voksot. Az egyes programok helyszínének megközelítésére kiválóan alkalmas klasszikus autó 1963-ban gurult le a gyártósorról, és azóta is kiváló állapotban szolgálja a különlegességek kedvelőinek igényeit.

    A boldogító igen kimondásának napjába luxust és egyediséget csempészhetsz az oldtimer bérlés kínálta lehetőségekkel. Mindegy, hogy szikrázó napsütés, vagy esetleg szemerkélő eső kíséri végig a nagy napot, a Lincoln Continental Cabriolet motoros tetővel ellátott, így minden időjárási viszony közepette a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja az ifjú párnak. A metálkék gyári fényezés, az amerikai életérzést visszaadó megjelenés és a kétségkívül luxusszínvonalat képviselő külső a legjobb választásnak bizonyul akkor, ha esküvői autó bérlés irány érdeklődsz.

    Az oldtimer bérlés akár ajándékba is kitűnő döntés, mellyel meglepheted a párt még az esküvő előtt. Varázsold különlegessé a nagy napot a régi korokat idéző autóval, melynek köszönhetően kedveseddel valóban úgy érezhetitek majd, egy álom látszik azon a napon megvalósulni.