• A limuzinos reptéri transzfer, Budapest területén is elérhető luxus szolgáltatás. Önnek nem kell beállnia a sorba, otthonából a repülő térre, a repülőtérről az otthonába, kényelemben és biztonságban utazhat különleges limuzinjainkkal.
   

  Reptéri transzfer Budapest belvárosából

   
  Bármely budapesti címről utazhat limuzinnal a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre. A limuzinos transzfer mint luxus szolgáltatásunk, mindenben a vendégeink kényelmét szolgálja. Tetszőleges címről pontosan indulhat, ahol a kért időpontban pontosan és késedelem nélkül jelenik meg a limuzin. Különleges, minden extrával felszerelt limuzinjaink az Ön kényelmét szolgálják. Nagy méretű rakhelyek állnak rendelkezésre, hogy csomagjai elférjenek. Klimatizált belső térben még a legnagyobb nyári kánikulában sem fog izzadni. Hűtő rekeszeknek köszönhetően jéghideg pezsgőt és ásványvizet ihat utazása közben. Az alap, a felszereltségen kívül természetesen, a teljes diszkréció, és hogy kiszolgáljuk Önt. A reptéri transzfer árai Budapest egész területén egységesek, így ha Ön Budáról indul, akkor is fix árakra számíthat rejtett költségek nélkül. A reptéri transzfer Pest megye bármely településéről is elérhető, szintén fix áron. Kezdje az utazását az első osztályon, már a reptérre vezető úton is.
   

  Reptéri transzfer Budapest Liszt Ferenc repülőtérről

   
  Akár vendéget vár, vagy akár a hazafelé tartó úthoz is bérelhet limuzint. Online figyeljük a gépét, így ha az landol, egyenesen Önért megyünk a kijárathoz. A limuzin természetesen direkt a kijárat előtt fog várakozni, így Önnek a lehető legkényelmesebb a beszállás. Nem kell tolongania, taxit várnia, vagy éppen a rendelt autót keresnie a parkolóban. Kényelmesen és teljes diszkrécióban utazhat vendége is, ha limot küld érte a reptérre. Pezsgőt kortyolgatva érkezhet meg a városba, Önhöz vagy a  kiválasztott hotelhez. Természetesen ez esetben, tehát a reptérről a városba is ugyan azokkal a feltételekkel foglalhat autót. Vendége biztosan értékelni fogja Önnek ezt a gesztust itt tartózkodása során. Számos prémium strech limuzinból választhat, Chrysler, Lincoln és Hummer H2, egyedi színben és magas felszereltségben. Autóink újak, minden extrával felszereltek. Ezt a színvonalat és életérzést egyetlen luxus taxi sem tudja Önnek nyújtani.