• A limuzinos reptéri transzfer, Budapest területén is elérhető luxus szolgáltatás. Nem kell beállnod a sorba. Otthonodból a repülő térre, a repülőtérről az otthonodba, kényelemben és biztonságban utazhatsz különleges limuzinjainkkal.

    Reptéri transzfer Budapest belvárosából

    Bármely budapesti címről utazhatsz limuzinnal a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre. A limuzinos transzfer mint luxus szolgáltatásunk, mindenben a vendégeink kényelmét szolgálja. Tetszőleges címről pontosan indulhatsz, ahol a kért időpontban pontosan és késedelem nélkül jelenik meg a limuzin. Különleges, minden extrával felszerelt limuzinjaink a kényelmedet szolgálják. Nagy méretű rakhelyek állnak rendelkezésre, hogy csomagjaid elférjenek. Klimatizált belső térben még a legnagyobb nyári kánikulában sem fogsz izzadni. Hűtő rekeszeknek köszönhetően jéghideg pezsgőt és ásványvizet ihatsz utazás közben. Az alap, a felszereltségen kívül természetesen, a teljes diszkréció. A reptéri transzfer árai Budapest belvárosából egységesek, így ha Budáról is indulsz, akkor is fix árakra számíthatsz, rejtett költségek nélkül. A reptéri transzfer Pest megye bármely településéről is elérhető, szintén előre egyeztetett fix áron. Kezdje az utazását az első osztályon, már a reptérre vezető úton is.

    Reptéri transzfer Budapest Liszt Ferenc repülőtérről

    Akár vendéget vársz, vagy akár a hazafelé tartó úthoz is bérelhetsz limuzint. Online figyeljük a gépet, így ha az landol, egyenesen érted megyünk a kijárathoz. A limuzin természetesen direkt a kijárat előtt fog várakozni, így a lehető legkényelmesebb a beszállás. Nem kell tolongani a taxinál. Kényelmesen és teljes diszkrécióban fogsz utazni haza felé. Hátra dőlve, megpihenve a kanapén. Szint úgy a vendéged is, ha limuzint küldesz érte a reptérre. Pezsgőt kortyolgatva érkezhet meg a városba. Természetesen ez esetben, tehát a reptérről a városba is ugyan azokkal a feltételekkel foglalhatsz autót. Vendéged biztosan értékelni fogja majd ezt a gesztust itt tartózkodása során. Számos prémium strech limuzinból választhatsz, Chrysler, Lincoln és Hummer H2, egyedi színben és magas felszereltségben. Autóink újak, minden extrával felszereltek. Ezt a színvonalat és életérzést egyetlen luxus taxi sem tudja nyújtani.