• Ha álmai nyaralására indul a reptérre, egyáltalán nem mindegy mivel utazik. A reptéri transzfer Pest megye területén is, és Budapest területén is fix tarifával működik. Így rejtett költségek nélkül utazhat már az odafelé vezető úton is az első osztályon.

  Reptéri transzfer Pest megye területén fix árakon

  Sokan és sokféle képen tervezik meg utazásukat, nyaralásukat repülővel. Természetesen nem  mindenki, aki szórakozásból indul útnak, van, hogy üzleti céllal. Sőt van az úgy, hogy nem is sok kedve van az embernek elindulnia, mert már előre látja hogy mi az utazása célja. Ha az elintézendő feladat vagy egy kellemetlen munka, az egész ott tartózkodását kitöltheti. Pihenésről szó sincs, így nem gondolkodunk nagyban. Ha egy pár napos városnézésre indulunk kedvesünkkel, akkor is sokat tudunk spórolni az utazáson, és nem az lesz a fő szempont, hogy melyik légitársasággal utazunk, és hogy mivel a reptérre.
  Nagyobb baráti társaságok részére inkább egy 7 személyes autó bérlés, vagy a taxi, ami jó szolgálatot tesz transzfer esetén. Fapados járatok is rendelkezésre állnak a legtöbb európai nagyvárosban, így a Budapest Liszt Ferenc repülőtéren is. De mi a helyzet ha megérdemeljük a luxust, és valóban álmaink nyaralására készülünk, egy egzotikus szigetre, például nászútra. Ebben az esetben van lehetőségünk luxus autóval a reptérre utazni, akár Budapestről, akár Pest megye bármelyik településéről. A PLS partylimuzinnal fix árakon utazhat luxus környezetben.

  Reptéri transzfer Pest megye területén limuzinnal

  Igen. Ez az az utazási forma ami minden igényt kielégít. Ha egy luxuslimuzinnal kezdi az utat csak előnyökre számíthat. Az egyetlen hátránya, hogy van egy két cím, amit nehézkes ezen hosszú autókkal megközelíteni, de profi sofőrjeinkre ebben az esetben is számíthat. Nálunk a vendég programot fizet, tehát a Pest megyei és Budapesti reptéri transzfer is fix áras. Az év minden napján és bármikor igénybe veheti a limuzinos szolgáltatásunkat. Fel van szerelve minden extrával, így hűthető tároló rekeszekkel is.
  A legnagyobb melegben is jéghideg pezsgőt és ásványvizet ihat. A kedvenc zenéi szólhatnak a youtube-ról, a modern technikának és a wifi-nek köszönhetően. Biztosan el fognak férni a csomagjai. A lesötétített ablakoknak köszönhetően teljes diszkrécióban maradhat. Sofőrünk ajtót nyit, pezsgőt bont Önnek, és mindent megtesz azért, hogy az első osztály kényelmét már a földön átélje. Látni, hogy egy reptéri transzfer szolgáltatás sem tudja ezen igényeket kielégíteni csak a PLS partylimuzin limuzianjai.