• Reptéri transzfer limuzinnal

  • Végre elérkezett a várva-várt utazás. Szeretnél már akkor is különleges élményekben részesülni, míg megközelíted a repteret? Utazz a reptérre is luxusban, már az odafelé vezető úton is az első osztályon! A kényelmes utazás és az ajándék pezsgő segít ellazulni felszállás előtt.

    Sokan vagyunk úgy vele, hogy a munkával töltött időszak után nehezen állunk át a pihenésre. Ha azonban már a repülőtér megközelítésekor is egy egészen más világba csöppenve hódolhatsz a kikapcsolódásnak, jó eséllyel a felszállást követő percekben azonnal úgy érezheted, eljött végre a pihenés, amit olyan nagyon megérdemeltél már. A limuzin bérlés Budapesten elérhető áron kínál luxust a repülős utazás előtt is!

    Vendéget vársz? Küldj érte limuzint! Külföldről érkező rokonaidat, barátaidat vagy üzleti partneredet lepnéd meg valami igazán különlegessel? Esetleg szeretteid viszontlátásának örömére választanád a limuzin kölcsönzés Budapesten kínálkozó lehetőségeit? A repülőút után maximális kényelmet és luxust nyújthatsz vendégednek, akit a reptérről biztonságban szállítunk a kért címre. Akár városnézéssel is összekötheted az utazást, így Budapest legszebb látványosságait a limo tetőablakából, pezsgővel a kezében csodálhatja meg vendéged már az érkezéskor.

    Érdeklődj bátran, útvonaltól függő személyre szabott árakkal állunk rendelkezésedre!