• Ma Magyarországon a veterán autó bérlés esküvőre és egyéb rendezvényekre is közkedvelt. Az esküvői szolgáltatóknak és az esküvői autó kölcsönzőknek köszönhetően pedig magas színvonalat teljesítve, alacsony áron elérhetők. A limuzin bérlés után a veterán autók bérlése esküvőre a legexkluzívabb, és legelőkelőbb utazási forma.

  Veterán autó bérlés esküvőre

  Melyik hölgy ne álmodozott volna kislánykorában arról, hogy hófehér menyasszonyi ruhában bevonul az oltár elé. A koszorúslányok rózsaszirmot szórnak elé, és az oltár előtt várja  a világ legjobb pasija. Majd mélyen egymás szemébe nézve mondják ki a boldogító igen-t. Körben a násznép, barátok és a rokonok. A tökéletes templomi bevonulás. A tökéletes esküvő. Persze hogy még nagyobb legyen a feltűnés, a templom előtt áll egy veterán autó, amiben érkezett a menyasszony. Egy különleges veterán autó, ami vonzza a tekintetet. A veterán autó bérlése esküvőre, olyan egyedi hangulatot varázsol amit megálmodott. Többféle veterán autóból választhat stílusának megfelelően, de az esküvői autó kölcsönzése sofőrrel az igazi. Lehet az európai vagy éppen amerikai veterán autó a stílusos utazás garantált.

  Veterán autó bérlés esküvőre díszítéssel

  Bármilyen esküvői autót is álmodott meg a menyasszony, a díszítése nem maradhat el. A veterán autó bérlés is díszítéssel lesz teljes. A veterán autó díszítése akkor megfelelő, ha megegyezik az esküvő hangulatával és színeivel. Így lesz teljes a kép. A menyasszonyi autó díszítés nem könnyű feladat. Nekiállhatunk magunk is a díszítésnek ha nem bonyolult a dizájn. Vagy bízhatjuk profi dekorosra is a munkát, aki nem csak a veterán autót fogja díszíteni, de az esküvő minden helyszínét. Ebben az esetben egységes stílusú és színben megegyező tökéletes esküvőnk lesz. Veterán autóval, sofőrrel és díszítéssel….ahogy az kell.

  Veterán autó bérlés esküvőre sofőrrel

  Köztudott, hogy ezek a különleges járművek nem csak gyönyörűek, hanem különlegesek és drágák is. Éppen ezért bérlésük esküvőre csak sofőrrel lehetséges. Egyenruhában felöltözött sofőr is sokat nyom a latba a díszítés mellé. A sofőr kiszolgál, és figyel a részletekre. Ajtót nyit, figyel a pontos időbeli menetrend betartására. Így a veterán autó bérlés esküvőre egyenruhás sofőrrel életre szóló emlék marad. Évek múltán az esküvői albumot lapozgatva jön rá az ember, hogy jó döntés volt. Válasszon kedvére kínálatunkból, és teremtsen egyedi hangulatot az esküvőnek. Kérjen ajánlatot elképzelésére!