• A 9+1 személyes, egyedileg rendelésre készített különleges arany metál színű luxus limuzin, ami talán sárga színű limuzin vagy barna színű limuzin látszatát kelti messziről, ne tévesszen meg senkit. Napfényben vagy este a város fényeinél igazi arany színben tündököl. Ezen kívül olyan modern külső dizájnnal és beltérrel rendelkezik amely a mai kor követelményeinek minden tekintetben megfelel.

  A limuzin teteje üvegből készült, így ha kényelmesen hátra dőlsz a bőr kanapén, teljes a panoráma tárul eléd. Tehát szabad a kilátás nem csak oldalra hanem felfelé is. Mellette nyitható tetőablak is található, amin természetesen menet közben is ki lehet állni, és élvezni a kíváncsi tekinteteket. A limuzin klimatizált, ablakai és az üveg tető is teljesen le van sötétítve. Befelé teljesen sötét fekete, kifelé nézve viszont úgy látni mintha csak normál üveg lenne. Lambo door extravagáns felfelé nyíló ajtóval szerelték fel, ezzel is egyedi megjelenést nyújtva és persze nagy feltűnést keltve a megállásnál. Teljes fekete bőr belső és bőr kanapé és fehér bárpult található a beltérben.

  Az egyedi tervezésű bárpult fényei bármilyen színben tudnak világítani, így teremtve mindig egyedi hangulatot. Különlegesség a világító padló -disco floor-, a nagy méretű monitor az elválasztó falban és még egy a bárpultban, az érintő képernyős vezérlő panel, a nagy teljesítményű hifi berendezés. A minden igényt kielégítő belső térben a különböző LED-es világítások, lézer fény és lézer show, multimédiás központ, free wifi és a hűthető tároló rekeszek teszik teljessé az utazást. A rejtett oldalsó szélességjelző fények egyedi megjelenést kölcsönöznek. A hifiből igényes klubslágerek szólnak, vagy hozhatod saját kedvencedet is akár egy pendrive-on magaddal, de szólhat a telefonról, a youtube-ról is. A nappal elegáns megjelenésű limo, a fényeknek és a lézer show-nak köszönhetően este egy igazi partylimuzin. Képgaranciával!

  Limuzin Bérlés árak

   

  - 1 óra 29 900 Ft
  - 1.5 óra 40 000 Ft
  - 2 óra 50 000 Ft
  - 3 óra 70 000 Ft

  - további fél óra 10 000 Ft
  - további óra 20 000 Ft

  Budapesten belül ingyenes a kiállás, és minden rendelés mellé egy üveg jéghideg pezsgőt adunk ajándékba! Reptéri transzfer ára 34900 Ft. Ha a vendéget táblával kell várni, az ár a reptéri parkolás díját nem tartalmazza. Minőségi limuzin bérlés elérhető Budapesten és egész Magyarország területén.