• Szalagavató limuzinnal

  • A középfokú tanulmányok a stresszes szituációk, a megfelelni vágyás és a jövő tervezgetése mellett rengeteg új barátságot is rejtenek magukban. A szalagavató napja még különlegesebbé varázsolható, ha egy igazi luxusjárgányban utazhattok az étterembe, vagy a szórakozás helyszínére.

    Megannyi tanulás és felkészülés után, megérdemled hogy lazíts egyet osztálytársaiddal, barátaiddal, és önfeledten bulizz a limuzinban. Koccintás pezsgővel az elmúlt évekre, és a szalagavató műsor sikerére, s mindezt ráadásul olyan környezetben, ami a luxust és az egyediséget sem nélkülözi. Képzeld csak el, hogy most nem az iskola padban hanem egy luxuslimuzin bőr kanapéján pezsgőzöl, amit nagyon is megérdemelsz.

    Zárd a ballagási ünnepséged egy limuzinos utazással! Hívd meg családodat, osztálytársaidat, hogy veled együtt ünnepeljék a sikeres iskolaév végét. A limuzin kölcsönzés olcsón megoldható, a limo-életérzés ma már nem elérhetetlen luxus, hanem olyan lehetőség, mellyel szalagavató vagy ballagás alkalmával is érdemes élni.

    Minőségi limuzin bérlés elérhető Budapesten és egész Magyarország területén.

    Érdeklődj bátran, segítünk megszervezni a bulit!