• Reptéri transzfer limuzinnal

 • A reptéri transzfer limuzinnal szolgáltatás az év minden napján és 0-24 órában elérhető. Végre elérkezett a várva-várt utazás, és már csak a repülőtérre kellene egy transzfer. Szeretnél már akkor is különleges élményekben részesülni, míg megközelíted a repteret? Utazz a reptérre is luxusban, már az odafelé vezető úton is az első osztályon! A kényelmes utazás és az ajándék pezsgő segít ellazulni felszállás előtt.

  Sokan vagyunk úgy vele, hogy a munkával töltött időszak után nehezen állunk át a pihenésre. Ha azonban már a repülőtér megközelítésekor is egy egészen más világba csöppenve hódolhatsz a kikapcsolódásnak, jó eséllyel a felszállást követő percekben azonnal úgy érezheted, eljött végre a pihenés, amit olyan nagyon megérdemeltél már. A limuzin bérlés Budapesten elérhető áron kínál luxust a repülős utazás előtt és után is!

  Ha véget ért  nyaralás vagy éppen az üzleti út, és hasonló körülmények között szeretnél az otthonodba eljutni, a reptéri transzfer limuzinnal a megfelelő választás. Ha vendéget vársz küldj érte limuzint! Külföldről érkező rokonaidat, barátaidat vagy üzleti partneredet lepnéd meg valami igazán különlegessel? Esetleg szeretteid viszontlátásának örömére választanád a limuzin kölcsönzés Budapesten kínálkozó lehetőségeit? A repülőút után maximális kényelmet és luxust nyújthatsz vendégednek, akit a reptérről biztonságban szállítunk a kért címre.

  Az érkező repülőt online figyeljük, így nem probléma az sem ha késik a gép. Érkezés után, ha a vendégek helyet foglaltak, kezdetét veszi az utazás. De akár városnézéssel is összekötheted a transzfer szolgáltatást, így Budapest legszebb látványosságait a limo tetőablakából, pezsgővel a kezében csodálhatja meg vendéged már az érkezéskor. Vendéged garantáltan díjazza majd a gesztust.

  Szolgáltatásunk ingyenes kiállással elérhető a BUD Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre.

  Érdeklődj bátran, útvonaltól független fix transzferárakkal állunk rendelkezésedre!