• Városnézés limuzinnal

 • Városnézés limuzinnal a páratlan szépségű Budapesten. Hívd meg családodat, barátaidat egy limuzinos élményre. Bejárjuk a város nevezetességeit, szépségeit. Több bejáratott városnéző utunk is van, mely túra során több helyen megállunk, és bámulatos fotókat készíthettek Budapestről. A Chrysler 300 C arany színű egyedileg készített limuzinunkat a teljes hosszában panoráma tetővel szerelték fel, ezért ez a limuzin a városnézéshez a legalkalmasabb. Amikor a limuzinban helyet foglalsz és kényelmesen hátra dőlsz a kanapén, nem csak oldalra hanem fölfelé is teljes panorámában gyönyörködhetsz.

  Városnézés limuzinnal Budapesten

   

  A főváros számos híres látnivalóval és semmihez sem fogható természeti adottságokkal rendelkezik. Nem véletlen, hogy turistaként, vagy esetleg már régóta budapesti lakosként is sokan elámulnak a nevezetességek láttán. Gondoltál már arra, hogy a városnézés élményét összekösd egy luxusautó kínálta kényelemmel? A limuzin bérlés Budapesten remek lehetőséget teremt arra, hogy különleges környezetben tölthesd az időt akkor is, ha közben a város páratlan szépségében gyönyörködnél. Akár nappali, akár éjszakai időpontot választasz, biztos lehetsz benne, hogy utazásod felejthetetlen lesz. Izgalmas fotókat készíthetsz barátaiddal, családtagjaiddal, és úgy élheted át a főváros kínálta lehetőségeket, hogy közben egy igazi luxuslimo előnyeit élvezheted. Fedezd fel a város nevezetességeit, és legyen szó akár nappali fényben történő kalandozásról, akár az éjszakai város hangulatának átéléséről, Budapest a limo tetőablakából egészen más arcát mutatja majd! Bonts egy üveg pezsgőt, és varázsold még felejthetetlenebbé a szeretteiddel Budapesten töltött időt!

  Sofőrjeink mindent megtesznek azért, hogy a nevezetességekhez a lehető legközelebb álljanak meg, szolgálva ezzel kényelmedet, exkluzív szolgáltatást nyújtva. Több jól bevált városnéző utunk is van. A lehető legtöbb látnivalót és nevezetességet fogunk megnézni a limuzinos utazás alatt, maximálisan kihasználva a bérlési időt.

  Érdeklődj bátran, segítünk a program kiválasztásában!