• Limuzin bérlés esküvőre

 • Talán nincs is annál csodálatosabb, amikor két szerelmes szív egymásra talál és örök hűséget fogad egymásnak. A limuzin bérlés esküvőre is remek választás. Hiszen ehhez az emlékezetes pillanathoz ideális esküvői autó egy igazi luxuslimuzin. Ebben valóban különlegesnek érezhetitek magatokat, a leánykikéréstől kezdve a szertartásokon át az étteremig. Az esküvő limuzinnal egy prémium szolgáltatás. Sofőrünk egyenruhában ajtót nyit, pezsgőt bont, és mindent megtesz azért, hogy a Ti napotok felejthetetlen legyen. Esküvői autó kölcsönzés praktikusan ahol az ifjú pár, a tanúk, vendégek és a fotós is kényelmesen helyet tud foglalni. A lenyűgöző arany színű autó, a Chrysler 300 C pedig ráteszi a koronát a Nagy Napra.

  Esküvő szervezése

  Mindenki azt szeretné, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Az előkészületek kapcsán egy sor teendő vár majd Rátok, de a zenekar a helyszín és a menü kiválasztása mellett ne feledkezzetek el arról sem, hogy a limuzin bérlés esküvőre igazán különleges megoldásnak bizonyul. Segítségével felejthetetlenné tehetitek már azt az időtartamot is, amíg a lagzi helyszínére eljuttok. Készüljenek pazar képek a leánykérésnél, vagy a szertartástól az étteremig vezető úton, amikor már örök hűséget fogadva vágtok neki kettőtök életre szóló közös kalandjába!

  Limuzin bérlés esküvőre

  limuzin bérlés esküvőre ma már nem számít luxusnak, inkább olyan elérhető különlegességnek, amellyel még színvonalasabbá varázsolhatjátok a nagy napot. Az elegancia, az egyediség, és a romantika semmihez sem fogható társítását kaphatjátok, ha úgy döntötök, hogy a luxusjárgány kínálta kényelmet választjátok. A limuzin esküvőre, a legjobb választásnak bizonyul. Hiszen amikor minden Rólatok szól, nem érdemes alább adni a luxusszínvonalnál és a limo kínálta egyediségnél. Nem utolsó sorban, hogy az ifjú pár a szülők és a tanúk így együtt utazhatnak. Ezzel nagyban megkönnyítve a rendezvény lebonyolítását, az esküvő szervezését. A stílusos limuzin kezeskedik róla hogy a menyasszony és a vőlegény méltó járgányon és irigylésre méltó körülmények között lépjen a közös életet kezdetét jelentő útra. A limuzint organza szalaggal és virággal is díszítjük, méghozzá olyan színben amilyenben kéred. Két óra bérlés felett a virágcsokor autódíszt ajándéka adjuk! Több virágcsokor közül is választhatsz.

  Minőségi limuzin bérlés elérhető Budapesten és egész Magyarország területén.

  Érdeklődj bátran, segítünk megtervezni az esküvői limuzinos utazást!