• Limuzin bérlés Érd városában ugyan úgy elérhető szolgáltatás mint Budapesten, vagy az ország számos pontján. Legyen az bármilyen különleges alkalom, luxus limuzinjainkkal igazán egyedivé varázsolhatod az eseményt.

  Limuzin bérlés Érd

  Ahogyan ezek a különleges limuzinok elérhetők Budapesten, úgy Érd városában is. Az élmény felejthetetlen az áraink pedig megfizethetőek. A díjszabást úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek a kedvébe járjunk.
  Minden különleges alkalomra, személyre szabott árakkal állunk rendelkezésre. Pontosan érkezik a limo a kért címre. Pontosan követjük a kért programot. Jégbe hűtött pezsgő vár a bárpultban. Így lesz a PLS Partylimuzin a legmenőbb program, amit minden vendég várt.

  Esküvői limuzin bérlés Érd

  Természetesen a legfontosabb napon sem maradhat el a PLS Partylimuzin. Az ifjú pár, a násznép, a vendégsereg, mindenki a feldíszített limuzint várja. A gyönyörű esküvői ruha, a szebbnél szebb virágcsokrok, a feldíszített helyszín és a limuzin. Ezek a dolgok amik a nagy napot igazán különlegessé teszik.
  Az esküvői limuzin bérlése nem csak egyedivé varázsolja az utazást, de rendkívül praktikus is. Hiszen a vőlegény a menyasszony és a koszorúslányok is egy autóban utazhatnak. Emellett remek képek készülhetnek az esküvői limuzin mellett, és pezsgős képek a beltérben.

  Limuzinos lánybúcsú Érden

  A hölgyek sem maradhatnak ki a jóból. A limuzinos lánybúcsú csak a limuzinnal lesz teljes. Az utolsó szingliként töltött buli legyen emlékezetes. Válaszd bármely luxuslimuzint, az élmény nem marad el. Sikíthatnak a csajok a tetőablakon kiállva, és készülhetnek a menő képek. Ezt a bulit az ara biztosan nem felejti el.

  Limuzin bérlés szülinapra Érd városában

  A limuzin bármely neves alkalomra emlékezetes. Limuzin bérlés szülinapra, névnapra vagy meglepetésnek is tökéletes. Az ünnepelt aki mit sem sejt az egészből. Találgatja magában, hogy Érden milyen különlegesség az, amivel a vendégek készültek. A PLS Partylimuzin az, amire mindenki vár. Amikor pedig begördül a ház elé a hosszú autó mindenkinek leesik az álla.
  Minden limo fel van szerelve minden extrával, ami a komfortos utazáshoz és a party hangulathoz szükséges. Akármelyik limuzinra is esik a választás, menő lesz az utazás ezen formája. Hívj minket az év minden napján, és kérd szolgáltatásunkat!