• A luxus limuzinok rendelkezésre állnak Budaörsön is, ugyan úgy mint Pest megye számos településén. A PLS partylimuzin különleges limuzinokkal áll a megrendelőink szolgálatára, így a limuzin bérlés Budaörs területén is elérhető prémium szolgáltatás.

  Limuzin bérlés Budaörs

  Limuzinos szolgáltatásunk egész Magyarország területén elérhető, mégis inkább Budapest és a környező települések és városok azok ahová rendelik autóinkat. Budaörs sem kivétel ez alól. Különleges szerencsés elhelyezkedése miatt ez Magyarország egyik leggazdagabb városa. Ez a régió az, ahol rengeteg cég és vállalkozás telepedett le a remek adottságok miatt. Budapest belvárosa a bevezető autópályák miatt könnyen elérhető, és innen szinte minden csak karnyújtásnyira található. Mégis, bár szinte össze van épülve Budapesttel, teljesen vidéki atmoszférában élhet itt az ember.

  Ebben a városban minden megtalálható, ami egy nagyvárosra jellemző. Így a PLS partylimuzin is jelen van mint limuzinos szolgáltató. Többféle program és útvonal közül választhatnak vendégeink, mégis van egy két olyan bérlés, amit lényegesebben többet vesznek igénybe Budaörs területén, és ebben a régióban. Ez a céges rendezvényekre való felkérés, és az utazás Budapestre. Legyen szó bármilyen buliról vagy eseményről, szolgáltatásunk pontos és  minőségi. A limuzinok a legmodernebbek, igényes kivitelezésben. A beltérben digitális multimédiás rendszerek, kényelmes kanapé, nagy bárpult, és hifi rendszer is található. Minden beépített extra a vendégek kényelmét szolgálja. A limuzinok tetején van nyitható tetőablak, így menet közben kiállva is élvezheti az utazást. A sofőrjeink egyenruhában ajtót nyitnak Önnek, pezsgőt bontanak, és figyelnek a részletekre, hogy nyugodtan szórakozhass az utazás alatt.

  Limuzin bérlés Budaörs – limuzin rendezvényekre

  A limuzin bérlés Budaörs területén is egyre népszerűbb. Mivel ez a város nagyon sok cég és vállalkozás székhelye, azon kívül hogy különleges alkalmakra is bérelnek limuzint tőlünk, mégis a céges és vállalati rendezvények vannak túlsúlyban. Ez az egyik legnívósabb esemény amire limuzinjainkat rendelik.  A rendezvény és a program függvényében, választhat a limuzinok közül. Lincoln fehér színű nyolc személyes, és a Chrysler 300 c arany színű 9 személyes autó közül. Ha csapatépítés a program, több limuzinnal is megjelenünk, hogy a nagyobb számú vendégsereget is ki tudjuk szolgálni. Akár 35 fő limuzinos utazását is meg tudjuk oldani egy időben. Így nem csak a felső vezetés, hanem az alkalmazottak is luxus körülmények között utazhatnak.

  Limuzin bérlés gyerekeknek Budaörsön

  A partylimuzin bérlés nem csak a felnőttek körében népszerű, de egyre több gyerek rendezvényre veszik igénybe a limuzint. Legyen az szülinap vagy névnapi buli, esetleg egy ballagás, a gyerekek életében is felemelő érzés, mikor a tetőablakon kiállva integetnek a járókelőknek. Iskola vagy óvoda? Bármelyik limo már 8 éves gyerekek részére is megfelelő, természetesen ebben az esetben felnőtt kísérővel. Az iskolás korosztály, különösen a felsősök, már magukban, kísérő nélkül is bulizhatnak. Ha megjelenünk a bulizó gyerekekkel, nem kis feltűnést keltünk a környező utcákban.

  Limuzin bérlés Budaörsről Budapestre

  Akár milyen szép és rendezett a város, és bármennyire is tiszta és kulturált, a limuzinos utazás alatt Budapest belvárosa a fő attrakció. A  limuzin hátsó üléséről egy teljesen más szemszögből is felfedezheti Budapest belvárosát. A kivilágított hidak, a háttérben a Budai várral szemet gyönyörködtető látvány. Több helyen is megállhatunk a buli alatt, és így remek képeket készíthetnek vendégeink. A sofőrök segítőkészek a csoportkép elkészítésében is. Ha Budapest a cél a limuzinos úttal, abban az esetben hosszabb menetidőre kell számolni vendégeinknek, különösképpen ha nem csak az indulási, de az érkezési cím is Budaörsön lesz. Limuzin bérlési díjak és elérhetőségek, ezen felül minden hasznos információ megtalálható weboldalunkon. Nézelődj  kedvedre és rendeld meg limuzinod most egy budaörsi címre.