• Akár hogy is nézzük, a nagy napon is szükség van közlekedési eszközre, többnyire autóra. A menyasszonyi autó díszítés elmaradhatatlan része a dekorációnak. A csokor elkészítését viszont jobb ha profi virágkötőre bízzuk.
   
   

  Menyasszonyi autó díszítése házilag

   

   Nagyon ritka az az esküvő, ahol olyan közel van a menyasszonyi ház a házasságkötő teremhez és lagzi színhelyhez hogy nincs szükség semmilyen közlekedési eszközre. Ez inkább kis városokban vagy faluhelyen fordul elő. Azért a legtöbb esküvőn szükség van autókra, ha nem is hosszú ideig. Egy ízlésesen díszített menyasszonyi autóban utazni sokkal felemelőbb érzés az ifjú párnak, hiszen ezen a napon minden figyelem rájuk irányul. A menyasszonyi autó többféle lehet, kabrió, oldtimer, limuzin, vagy egy normál új autó. Típustól függően szalagokkal, organzával díszíthetjük, de a motorháztetőn elhelyezett csokor dobja fel a legjobban a kocsit. Egy ízléses, színben és virág összetételben az esküvő színéhez passzoló csokor mindent visz. Menjünk ki a virág piacra vásároljunk be megfelelő színű, méretű és fajtájú virágokból. Vegyünk mellé egy tapadó korongos kockát alapnak, és kezdődhet az összeállítás. Egy olcsó esküvőt is feldobhatunk virággal.
   

  Menyasszonyi autó díszítés virágcsokorral

   

   Több féle lehetőség áll rendelkezésre a virágcsokor beszerzésére, de ha valóban minőségi virágokból szeretnénk oda illő összeállítást, bízzuk szakemberre. A virágkötészet is egy szakma, amit hosszú-hosszú évek alatt lehet profi módon elsajátítani. Legyen az élővirág vagy művirág, egy profi virágkötő álomszép csokrokat varázsol. Természetesen a legújabb trendeknek megfelelően. Ma már megszokott az is, hogy különböző dizájn elemekkel, apróbb tárgyakkal, ki szívecskékkel dobják azt fel. Az sem idegen hogy gyöngyökkel tűzdelik tele a csokrot. Bár első hallásra furán hangzik, de iszonyat szép és mutatós. A limuzinokon elhelyezett csokrok is ilyen technikával készültek. Mindegyik csokor más és más hangulatot kapott, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.  Menyasszonyi autó bérléskor három gyönyörű összeállításból is választhat, fehér és két arany színű csokorból. Szemet gyönyörködtető látvány, pláne a limuzin motorháztetejére felhelyezve. Nagyon szépen köszönjük a remek munkát Tulipán Attilának.