• Luxus taxit rendelni a világ összes nagyvárosában lehetséges. Lássuk mi a helyzet mi kis fővárosunkban Budapesten, ha valaki egy transzfert is luxus környezetben töltene el. Taxi vagy limuzin? Kinek mi áll jobban. 🙂
   
   

  Luxus taxi Budapesten is elérhető

   

   Igen, Budapesten is elérhető a luxus taxi szolgáltatás, úgy hívják limuzin. Ilyenkor a laikus ember rögtön jön a jól bevált sztereotípiákkal. A limuzin drága, biztos valami híresség mutogatja magát, minek ez a felhajtás, ez csak a gazdagok kiváltsága. Nem sorolom tovább, de hosszú évek tapasztalata, hogy egyáltalán nem erről szól. A limuzinban egy pillanatra megszűnik a külvilág, és amikor hátradől az ember a kanapén egy pohár pezsgővel a kezében, valami elégedettség járja át. Ezt megérdemlem! Igen, nézzenek csak milyen menő ez a buli. Így kell ezt. Profi szerviz, igényes zenék, menő limo. Aki állt már limuzin tetőablakában tudhatja, a járókelők, attól függetlenül, hogy irigykedve nézik ki lehet az, kedvesen visszaintegetnek és mosolyognak. Tudják, hogy valamit ünnepelnek, és csak az egészen földhöz ragadt gondolkodás az, hogy akik a limoban utaznak, mindezt csak a felhajtás miatt teszik. Nem is kell feltétlenül a világ legnagyobb limuzinja ehhez, ez az érzés minden igényes limuzinban átjön. Addig amíg egy normál autóban csak és kizárólag utazik az ember.
   
   

  Sárga taxi vagy luxus taxi Budapest

   

   2019-ben már nem nézhetünk ferde szemmel az ára miatt a limuzinokra. Aki rendszeresen utazik taxival Budapesten, tisztában van vele mennyibe kerül egy transzfer szolgáltatás. Most a hivatalos szolgáltatók hivatalos áraival számolva, nem a feketézőkkel. Nyilván nem minden esetben, de van olyan utazás, ami nem is sokkal drágább ha limuzint rendelünk. Taxival senki nem fog kocsikázni, nem arról szól. Itt be száll, ott kiszáll az ember. Egy külvárosi címről indulva 9 fő esetén már egészen közel vannak egymáshoz az árak. Kell minimum két autó, utazás minimum fél óra, és hozzávetőleg 10.000-15.000 ft. Ugyan ez limuzinnal 20.000-30.000 ft, limuzintól függően, viszont egy óra és nem fél. Innen nem akar senki sürgősen kiszállni mint egy taxiból. Egy taxiban nem lehet pezsgőzni. Nem szólnak igényes klubzenék, inkább csak a cb-rádióból a központból kiadott rendelések. A taxit egyáltalán nem élvezi az ember, alig várod hogy kiszállhass. Nem úgy a guruló disco-t, ahogyan szokták nevezni. Ha pedig a reptér irányába indulunk, akár Budapestről akár Pest megye bármely településeiről, a luxus limuzinos szoláltatás lehet a tökéletes választás. Ami sokkal több mint egy transzfer.