• Luxus taxi Budapest területén is elérhető, és rendelni a világ összes nagyvárosában lehetséges. Lássuk mi a helyzet mi kis fővárosunkban Budapesten, ha valaki egy transzfert is luxus környezetben töltene el. Taxi vagy limuzin? Kinek mi áll jobban.

  Luxus taxi Budapesten is elérhető

  Igen, Budapesten is elérhető a luxus taxi szolgáltatás, és a limuzin szolgáltatás is. Ilyenkor a laikus ember rögtön jön a jól bevált sztereotípiákkal. A limuzin drága, biztos valami híresség mutogatja magát, minek ez a felhajtás, ez csak a gazdagok kiváltsága. Nem sorolom tovább, de hosszú évek tapasztalata, hogy egyáltalán nem erről szól. A limuzinban egy pillanatra megszűnik a külvilág, és amikor hátradőlsz a kanapén egy pohár pezsgővel a kezedben, valami féle elégedettség érzése fog átjárni. Ezt megérdemlem! Igen, nézzenek csak milyen menő ez a buli. Így kell ezt. Profi szerviz, igényes zenék, menő limo.
  Aki állt már limuzin tetőablakában tudhatja, a járókelők, attól függetlenül hogy irigykedve nézik ki lehet az, kedvesen visszaintegetnek és mosolyognak. Tudják, hogy valamit ünnepelnek, és csak az egészen földhöz ragadt gondolkodás az, hogy akik a limuzinban utaznak, mindezt csak a felhajtás miatt teszik. Nem is kell feltétlenül a világ legnagyobb limuzinja ehhez, ez az érzés minden igényes limuzinban átjön. Addig amíg egy normál autóban csak és kizárólag utazik az ember. Még ha prémium márka luxus taxija is.

  Sárga taxi vagy luxus taxi Budapest

  Ma már nem nézhetünk ferde szemmel az ára miatt a limuzinokra. Aki rendszeresen utazik taxival Budapesten, tisztában van vele mennyibe kerül egy transzfer szolgáltatás. Most a hivatalos szolgáltatók hivatalos áraival számolva, nem a feketézőkkel. Nyilván nem minden esetben, de van olyan utazás, ami nem is sokkal drágább ha limuzint rendelünk. Sőt! De ebbe a számolásba már bele sem megyek. Taxival senki nem fog kocsikázni, nem arról szól. Itt be száll, ott kiszáll az ember. Egy külvárosi címről indulva 9 fő esetén már egészen közel vannak egymáshoz az árak.
  Kell minimum két autó, utazás minimum fél óra, és hozzávetőleg ugyanannyi pénz. Ugyan ez limuzinnal számolva, limuzintól függően, viszont egy óra és nem fél. Alig lesz különbség. Innen nem akar senki sürgősen kiszállni mint egy taxiból. Még egy luxustaxiban nem lehet pezsgőzni. Nem szólnak igényes klubzenék, inkább csak a cb-rádióból a központból kiadott rendelések. A taxit egyáltalán nem élvezi az ember, alig várod hogy kiszállhass. Nem úgy a guruló disco-t, ahogyan szokták nevezni. Ha pedig a reptér irányába indulnál, akár Budapestről akár Pest megye bármely településeiről, a luxus limuzinos szoláltatás lehet a tökéletes választás. Ami sokkal több mint egy transzfer.